Andre Bal winnaar aan de Amstel

28-07-2018
AMSTEL

Vandaag was het strijdtoneel de Amstel, na een zeer warme periode van extreme temperaturen zou het vandaag een stuk koeler zijn, deze omslag kon weleens voor een verandering zorgen in het aasgedrag van onze onderwater vrienden.
Na een zwoele nacht in korte broek en T shirt naar de waterkant waar Dirk klaar stond met de vertroetelde maden. Vandaag mocht ik plaatnemen op nummer 16 de staartplek. Normaal is de staart een topnummer echter was deze een stuk vanaf de normale staart uitgezet dus het was nog te bezien. Met links Cor de Hair mocht ik dus aan de bak.
Begonnen op 45 m en op een meter of 17 een plek opgebouwd met hoofdzakelijk het schieten van mais en zo nu en dan een korf ruim gevuld met aas. De eerste 2,5 uur de nodige vissen op 45 m kunnen strikken daarna omgeschakeld naar korte stek daar duurde het langer voor ik een aanbeet mocht krijgen echter waren de vissen zwaarder. Naar ik begreep waren de vangsten over het algemeen niet je van het, Cor had wel een aardig mandje met vis echter weet je het bij hem nooit J ik gaf aan dat ik rond de 15 kg vis in het netje zou hebben kortom kan aardig schatten met een resultaat van bijna 15 kg kon de dagzege me niet ontgaan. Na een korte maar heftige bui kon ik me nog net op tijd de auto in worstelen dit was helaas niet het geval voor Paul en zijn weegmaten J die waren tot op het bot na.

Groetjes André

 

 

There are no images in this gallery.