Hall of fame

Met regelmaat zal een lid van de vereniging gevraagd worden om via de site te laten weten wie hij is, waarom hij vist, wat zijn favoriete viswater is enzovoort. Het laatste interview is op deze pagina te vinden, onder aan de pagina is een overzicht te zien van eerdere interviews.

Deze keer is dat Boet Kastanja. Gewaardeerd deelnemer aan de competitie en trouw steun en toeverlaat van de wedstrijdcommissie

Boet Kastanja

Wat is je naam

Boet Kastanja

Wat is je leeftijd

64 jaar

Waar woon je

Katwijk aan Zee

Wanneer ben je gestart met vissen

Ik denk toen ik  8 jaar was toen al op karpers vissen met een Hollandse kennis van mijn ouders.

Waarom vis je

Zo als de meeste vissers lekker genieten van het natuur natuurlijk.En proberen kilo,s  vis te vangen. Tot nu toe nog niet gelukt!!

Wat is je favoriete discipline van vissen

Momenteel feederen ik pak zelden de vaste stok.

Wat is je favoriete vis

Meestal gaat het om de kilo,s van wat je vangt dus de Brasem, maar een mooie zeelt is niet verkeerd!!

Wat is je favoriete locatie

Natuurlijk de Mooie Nel (Noorden-BuitenSpaarne)  Nauenaartse vaart en de Ringvaart niet te vergeten!

Wat is je beste vangst ooit

Dat is met Hans v/d Meerberg en Johan Vreeburg  locatie zij - kanaal C Spaarndam meer dan 80 kilo visgewogen en de rest terug gegooit anders gaan de vissen dood .

Wat is het hoogtepunt van je carrière

Met Piet Mieloo de grote KOC koppelwedstrijd jaar 2006 van Theo en Nico Meeuwenoord in de Ringvaart te winnen!  Plus niet te vergeten vorig jaar 2011 de koppelwedstrijd van de Arnoud ook met Piet Mieloo, gewonnen met ruim 50 kilo vis gevangen met alleen bolies.

Wat is je ultieme doel bij het vissen

Het wedstrijdelement vind ik het mooiste wat er is. Ik vind het mooi dat ik mij kan meten met andere vissers. Ik probeer altijd meer te vangen dan mijn buren . Meestal lukt mij dat wel maar je hebt ook van die dagen………………vissen.

Hoe bereid jij je voor bij een dag vissen

Donderdag verse maden kopen casters zeven meestal maden van  een week oud .Vrijdags voer maken spullen controleren wat je mee moet nemen en de wekker alarm checken voor ik naar bed gaat!

Wat is je favoriete voer en aas

Mijn antwoord is : Hou het simpel en bedenk geheimen bestaan niet. Ik probeer natuurlijk alles uit maar ik mag graag met een mengelmoesje vissen.
Worm, caster , maden , pinkies, pellets en bolies. Ik eet zelf ook graag van alles wat.

Wat is jouw tip voor je collega vissers

Genieten van het natuur en probeer zo veel mogelijk vis te vangen. En kijken naar je viscollega,s  hoe ze vissen. Je bent niet te oud om te leren.

Wat kan er volgens jou nog verbeterd worden aan de sportvisserij in Nederland

Minder regels, want er wordt toch niet gecontroleerd, laat iedereen toch lekker doen waar hij zin aan heeft in een wedstrijd. Regels hebben alleen zin bij een goeie controle en een organisatie belast zich alleen hier mee.Alhoewel goed organiseren vrij moeilijk is.Hier merk je echt dat de wedstrijden worden uitgezet en begeleidt door wedstrijdvissers.Tevens het onzinnige verbod op wormen ongedaan maken, waar is dat eigenlijk voor ingesteld. Ja om een paling te vangen want die moet gereserveerd worden voor de beroepsvisser die ze bijna helemaal uitgeroeid hebben en nu mooi weer gaan spelen van onze Witvis. Hoe denk je dat die Belgische vijvers waar ze elke wedstrijd 4 á 5 netten nodig hebben om de brasems te bewaren vol vis komen. Juist!! Door onze beroepsvissers. Je kunt merken dat de parlementariërs vaker zitten te slapen dan te vissen.

Wat is je favoriete internetsite

Die van onze club www.whsv.nl  en www.matchfishing.nl

Heb je een eigen homepage

Neen

Wat is je e-mailadres

boet.kastanja@ziggo.nl

Wie wil je in de volgend Hall of Fame aan het woord laten?

Piet Mieloo

   


Eerdere interviews

 

 
Adri de Troije - juli 2008
Dennis Oomen - november 2008
George van Hutten - januari 2009
Jan van den Oever - december 2009
Eus van der Ham - september 2010
Cor de Wit - februari 2011
Hans Rijsbergen - juni 2011
Bram Zwanenburg - december 2011
Laatst bijgewerkt 11-jul-12 16:39 uur